Industrija Mesa ::: Petković :::

Kompanija - O kompaniji Petković

Kompanija Petković iz Paraćina je već skoro tri decenije jedan od ponosnih predstavnika industrije mesa u Srbiji. Negujući tradiciju uspešnog poslovanja u oblasti proizvodnje i prerade mesa, čuvene recepture izrade vrhunskih delikatesa, pažljivo čuvamo i primenjujemo decenijama.


Naši mesni proizvodi napravljeni su po uzoru na stare recepte pravih domaćina. Vrsni gurmani i poznavaoci istinskog kvaliteta uživaće u prefinjenim ukusima pažljivo odabranog i obrađenog mesa dobijenog od najkvalitetnijih domaćih grla. Naši proizvodi predstavljaju savršen spoj tradicije i savremene tehnologije koja doprinosi očuvanju ukusa i kvaliteta.

Naši verni potrošači su nam konstantna inspiracija za poboljšanje starih i kreiranje novih proizvoda. Trudimo se da ispunimo visoka očekivanja tako što idemo u korak s vremenom i održavamo visoki standard u svemu što radimo.


Naš osnovni cilj je proizvodnja i prerada najkvalitetnijeg mesa koje je higijenski i toksikološki bezbedno. Konstantnom primenom najefikasnijih savremenih strategija upravljanja kvalitetom i stalnim radom na unapređenju performansi procesa, našim potrošačima obezbeđujemo izuzetan kvalitet i prepoznatljiv ukus naših proizvoda.